WINKEL / Fotoboek ‘Hedendaags Verleden’ 2019
ORDE VAN HINGENE
© Orde van Hingene 2014 - DISCLAIMER

KOOP HIER HET UNIEKE FOTOBOEK OVER DE GEMEENTE HINGENE

FOTOBOEK Eénmalige uitgave van het boek, naar de gelijknamige expo “Hedendaags Verleden”, in full color en op hoogwaardig papier. Het boek bestaat uit 156 pagina’s en kan gekocht worden voor €50,00 /boek. Leden van onze vereniging krijgen een korting van €5,00/boek (zie lidmaatschap). De opbrengst van het fotoboek gaat integraal naar de werking van onze vereniging en de organisatie van toekomstige gratis exposities . STAPPENPLAN VOOR BESTELLING (*) Leveringstermijn is afhankelijk van derden en kan dus invloed hebben op de levering van het boek. Indien dit het geval is, dan loopt de levering van het boek uiteraard vertraging op. Gelieve hiermee rekening te houden.

1

Stuur een e-mail eenhartvoorhingene@gmail.com Vermeld jouw naam , adres , telefoon- of gsmnr. , jouw emailadres , aantal boeken.

2

Je krijgt via de gebruikelijke weg (e-mail) een antwoord met daarbij het te storten bedrag (met eventuele kortingen) en het referentienummer.

3

Zodra wij het bedrag ontvangen hebben, sturen wij de opdracht door naar onze drukdiensten. De leveringstermijn* kan 2 à 3 weken bedragen.