Welkom bij phpBB3

De geschiedenis der gemeente Hingene, de titel van onze bijbel, geschreven door Leopold Mees - Eikevlietenaar, Onderwijzer en gemeenteraadslid. Hij verteld al veel over onze gemeente, maar het stop in 1894. Nadien hebben wij ‘Fretter s’ (Hingene), ‘Kazakken’ (Wintam), ‘Grote Zwieren’(Eikevliet) veel watertjes doorzwommen, waaronder twee Wereldoorlogen en een nieuwe watersnoodramp.

Moderators:Forum Moderator, Raad van Bestuur

Forumregels
Let voor de leesbaarheid op goed gebruik van leestekens en hoofdletters. Hoofdletters in een tekst wordt aanzien als roepen, schreeuwen, vermijd dit dus.

Post geen kwetsende of aanstootgevende berichten net zoals discriminatie en schelden.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
OrdevanHingene
Beheerder
Berichten:1
Lid geworden op:18 jun 2019, 22:19
Contacteer:
Welkom bij phpBB3

Bericht door OrdevanHingene » 18 jun 2019, 22:19

Dit is een voorbeeldbericht van je phpBB3-installatie. Alles lijkt te werken. Je mag dit bericht verwijderen als je wil en verdergaan met het instellen van je forum. Tijdens het installatieproces zijn je eerste categorie en je eerste forum ingesteld met de juiste permissies voor de voorgeïnstalleerde gebruikersgroepen beheerders, zoekrobots, algemene moderators, gasten, geregistreerde gebruikers en geregistreerde COPPA-gebruikers. Als je je eerste categorie en je eerste forum wil verwijderen, vergeet dan niet voor al deze gebruikersgroepen voor alle nieuwe categorieën en forums die je hebt aangemaakt de permissies in te stellen. Het is aan te bevelen om je eerste categorie en je eerste forum te hernoemen en de permissies hiervan te kopiëren wanneer je nieuwe categorieën en forums aanmaakt. Veel plezier!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten